• Νέο

Night Protein 750gr Chocolate

Είναι γνωστό πως ο νυχτερινός ύπνος είναι εξίσου σημαντικός με την προπόνηση για όλους μας καθώς κατά τη διάρκεια του ύπνου, ο οργανισμός ρυθμίζει διάφορες λειτουργίες του (μεταβολική, ενδοκρινική, διάφορες γνωστικές λειτουργίες κτλ.), ξεκουράζει και αναπλάθει τον μυϊκό ιστό, προσαρμόζεται στα ερεθίσματα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας και αποκαθιστά.

Login to see the price

Κατά τη διάρκεια του ύπνου μένουμε για αρκετές ώρες χωρίς τροφή. Αυτό σύμφωνα με έρευνες έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των αμινοξέων στο αίμα, κάτι που οδηγεί σε περιορισμό της πρωτεϊνοσύνθεσης και κατ’ επέκταση σε μυϊκό καταβολισμό. Η night protein περιέχει πρωτεΐνη καζεΐνης ( 80% ), η οποία χάρη στην αργή αποδόμηση και τη σταδιακή απορρόφηση της είναι ιδανική για κατανάλωση πριν τον βραδινό σας ύπνο.

Μια δόση της night protein πριν τον ύπνο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε σταθερό τον όγκο τον αμινοξέων στο αίμα και θα παρέχει συνεχή τροφοδότηση του οργανισμού με θρεπτικά συστατικά και ειδικά με πρωτεΐνη, κάτι το οποίο είναι άκρως απαραίτητο αν στόχος σας είναι η μυϊκή ανάπτυξη και η αποκατάσταση.

Επιπλέον η night protein είναι εμπλουτισμένη με:

  • άλφα-GPC(Glycerophosphate χολίνης): είναι ένας πρόδρομος της ακετυλοχολίνης(= νευροδιαβιβαστής που βοηθά στη σωστή λειτουργίας της μνήμης). Υποστηρίζει τις διαδικασίες εγκεφαλικής λειτουργίας, βοηθά στη μνήμη, την εστίαση και την πνευματική διαύγεια. Επίσης θεωρείται ότι βοηθά στον επαρκή μεταβολισμό του λίπους.
  • γ-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA): νευροδιαβιβαστής ο οποίος ευνοεί τη χαλάρωση και τον ξεκουραστο ύπνο. Χρησιμοποιείται λόγω της ιδιότητας του να προάγει τη βέλτιστη φυσική παραγωγή αυξητικής ορμόνης
  • L-Ορνιθίνη: Αμινοξύ το οποίο διεγείρει την απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιδιόρθωση και δόμηση των μυών, καθώς συμμετέχει στον μεταβολισμό και τη σύνθεση των πρωτεϊνών. Επιπλέον συμβάλλει για ένα υγιές ήπαρ (συκώτι) και δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα.

Συσκευασία: 750 g

Όπως είναι λογικό χάριν στην ονομασία της, η σωστή δοσολογία είναι ένα scoop (32gr) σε νερό μία ώρα πριν από τον ύπνο. H συγκεκριμένη πρωτεΐνη είναι σε γεύση σοκολάτα και η συσκευασία της είναι 750γρ.

Γεύση: Chocolate Dream

10 αντικείμενα

No customer reviews for the moment.

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password