• Νέο

BCAA 8:1:1 (400gr) Αμινοξέα (Λεμόνι)

h2>Αμινοξέα BCAA 8:1:1

Τα BCAA (αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας) είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για το σώμα και σύμφωνα με έρευνες η πρόσληψη BCAA μπορεί να προάγει ένα αναβολικό ορμονικό προφίλ (προκαλώντας την αποκατάσταση των μυών μετά την προπόνηση) και μειώνοντας την πιθανότητα της μυϊκής βλάβης κατά τη διάρκεια της άσκησης.

To BCAA 8:1:1 είναι ένα σπάνιο συμπλήρωμα, τόσο χάρη στην ποιότητα του, όσο και στη μονάδική αναλογία 8:1:1(8g L-λευκίνης: 1g L-Ισολευκίνης: 1g L-Βαλίνης). Η λευκίνη είναι αποδεδειγμένα το πιο σημαντικό αμινοξύ για τη μεγιστοποίηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης στους μύες. Επομένως, η κατανάλωση 8γρ. λευκίνης ημερησίως πριν και μετά την προπόνηση μπορεί να συνεισφέρει στην αύξηση του πρωτεϊνικού αναβολισμού στους μύες και συνεπώς, ευνοεί τη μυϊκή υπερτροφία.

Login to see the price

Τα BCAA 8:1:1 προωθούν τη σύνθεση πρωτεϊνών και προμηθεύουν επιπλέον ενέργεια κατά τη διάρκεια της έντονης άσκησης, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό το σώμα να ‘χτίσει’ και να διατηρήσει τους μυές.

Το προϊόν προέρχεται από τη θαλάσσια άλγη επόμενος είναι κατάλληλο και για Vegans.

Χρήση: Καταναλώστε από 1 scoop δύο φορές ημερησίως. Για καλύτερα αποτελέσματα καταναλώστε πριν ή/και μετά την προπόνηση και ανάμεσα στα γεύματα.

Συσκευασία: 400γρ.

20 αντικείμενα

No customer reviews for the moment.

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password